Ενέργειες

Αρχική σελίδα

Η συλλογική βιβλιοθήκη γνώσης για το Linux στα Ελληνικά

Welcome-hero.png

Στόχος

Διαθέτοντας εμπειρία δεκαετιών στην ενασχόληση με το Linux και διαπιστώνοντας την αναγκαιότητα ύπαρξης ενός ποιοτικού wiki για τους ελληνόφωνους χρήστες, δημιουργήσαμε αυτόν τον ιστότοπο φιλοδοξώντας να αποτελέσει τη διαδικτυακή βιβλιοθήκη όπου θα συγκεντρώνονται άμεσα προσβάσιμες και κατανοητές από όλους πληροφορίες για το αγαπημένο μας λειτουργικό σύστημα στην ελληνική γλώσσα. Το περιεχόμενο θα εμπλουτίζεται συνεχώς και πάντοτε θα στοχεύουμε στην καταγραφή και τη μετάδοση της γνώσης που αποκτήθηκε ανά τα χρόνια.

Συνεργασία

Η υποδομή του os.arena wiki υλοποιήθηκε από τα ίδια πρόσωπα που συναποτελούν την ομάδα του os.arena μα θα λειτουργεί ανεξάρτητα από την ιστοσελίδα και η κινητήριος δύναμή του θα είναι πάντα οι συνεισφέροντες σε αυτό, δηλαδή όλοι εσείς. Το περιεχόμενο θα δημιουργείται από όλους για όλους, σε κλίμα αμοιβαιότητας και συνεργασίας, με γνώμονα τη συλλογική προσπάθεια ενημέρωσης των χρηστών και προώθησης του Linux στον ελληνικό χώρο. Κάθε επισκέπτης μπορεί να συμμετάσχει στο εγχείρημα δημιουργώντας έναν λογαριασμό και έπειτα να συντάσσει, να επεξεργάζεται και να οργανώνει άρθρα συμβάλλοντας στη διατήρηση μιας ποιοτικής γνωσιακής βάσης για το ελληνόφωνο κοινό.

Αλληλοβοήθεια

Κάθε μορφή συνεισφοράς θα είναι πάντα αναγκαία και επιθυμητή για τη διασφάλιση της ποιότητας του os.arena wiki. Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση προς επαγγελματίες του χώρου, μέλη των επιμέρους κοινοτήτων, αρθρογράφους, μεμονωμένους χρήστες και γενικότερα προς οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στο εγχείρημα, χωρίς διακρίσεις.

Αν έχετε όρεξη για δουλειά και διάθεση προσφοράς στο σύνολο, δημιουργήστε άρθρα, εντοπίστε τα σημεία που χρειάζονται βελτίωση, αναφέρετε τις ιδέες σας και βοηθήστε να διαδοθεί αυτός ο ιστότοπος σε όλους τους χρήστες Linux που αναζητούν καλογραμμένες πληροφορίες στα Ελληνικά. Να θυμάστε πως το os.arena wiki είστε εσείς.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στη σελίδα Συνεισφορά.