Ενέργειες

Ειδικό

Κατηγορίες παρακολούθησης

Αυτή η σελίδα εμφανίζει τις κατηγορίες παρακολούθησης το περιεχόμενο των οποίων συμπληρώνεται αυτόματα από το λογισμικό MediaWiki. Τα ονόματά τους μπορεί να αλλαχθούν με την αλλαγή των σχετικών μηνυμάτων συστήματος στον ονοματοχώρο MediaWiki.

Κατηγορία παρακολούθησης Όνομα μηνύματος Κριτήρια συμπερίληψης στην κατηγορία
Σελίδες με ευρετηρίαση(κενή)index-categoryΗ σελίδα περιέχει στον κώδικά της ένα __INDEX__ (και βρίσκεται σε έναν ονοματοχώρο όπου αυτή η σήμανση επιτρέπεται) και ως εκ τούτου ευρετηριάζεται από ρομπότ, ενώ κανονικά δε θα ευρετηριαζόταν.
Σελίδες χωρίς ευρετηρίαση(1 Κ, 7 Σ)noindex-categoryΗ σελίδα δεν ευρετηριάζεται από ρομπότ επειδή έχει τη μαγική λέξη __NOINDEX__ σε αυτή και είναι σε ένα ονοματοχώρο όπου αυτή η ετικέτα επιτρέπεται.
Σελίδες που χρησιμοποιούν διπλές παραμέτρους σε κλήσεις προτύπων(κενή)duplicate-args-categoryΗ σελίδα περιέχει κλήσεις πρότυπων που χρησιμοποιούν διπλές παραμέτρους, όπως {{foo|bar=1|bar=2}} or {{foo|bar|1=baz}}.
Σελίδες με πάρα πολλές ακριβές κλήσεις σε λεξιαναλυτικές συναρτήσεις(κενή)expensive-parserfunction-categoryΗ σελίδα χρησιμοποιεί πάρα πολλές ακριβές συναρτήσεις συντακτικού αναλυτή (όπως #ifexist). Βλ. Manual:$wgExpensiveParserFunctionLimit.
Σελίδες που περιέχουν παραλειπόμενες παραμέτρους προτύπων(κενή)post-expand-template-argument-categoryΗ σελίδα είναι μεγαλύτερη από $wgMaxArticleSize μετά την επέκταση της μεταβλητής ενός προτύπου (κάτι σε τρίπλές αγκύλες, όπως {{{Foo}}}).
Σελίδες όπου το όριο μεγέθους συμπερίληψης προτύπων υπερβαίνεται(κενή)post-expand-template-inclusion-categoryΤο μέγεθος της σελίδας είναι μεγαλύτερο από $wgMaxArticleSize μετά την επέκταση όλων των προτύπων, έτσι ώστε ορισμένα πρότυπα δεν έχουν αναπτυχθεί.
Κρυμμένες κατηγορίες(κενή)hidden-category-categoryΗ κατηγορία περιέχει __HIDDENCAT__ στο περιεχόμενο της σελίδας της, που την εμποδίζει εκ προεπιλογής να εμφανίζεται στο πλαίσιο συνδέσμων κατηγοριών των σελίδων.
Σελίδες με σπασμένους συνδέσμους(κενή)broken-file-categoryΗ σελίδα περιέχει ένα σπασμένο σύνδεσμο αρχείου (σύνδεσμο για να ενσωμάτωση ενός αρχείου, ενώ το αρχείο δεν υπάρχει).
Σελίδες υπέρβασης του αριθμού κόμβων(κενή)node-count-exceeded-categoryΗ σελίδα υπερβαίνει τον μέγιστο αριθμό κόμβων.
Σελίδες όπου υπερβαίνεται το βάθος επέκτασης(κενή)expansion-depth-exceeded-categoryΗ σελίδα υπερβαίνει το μέγιστο βάθος επέκτασης.
Σελίδες με τίτλους προβολής που αγνοούνται(κενή)restricted-displaytitle-ignoredΗ σελίδα έχει ένα {{DISPLAYTITLE}} που αγνοείται γιατί δεν είναι ίδιο με τον πραγματικό τίτλο της σελίδας.
Σελίδες που χρησιμοποιούν μη έγκυρα tags HTML που κλείνουν αυτόματα(κενή)deprecated-self-close-categoryΗ σελίδα περιέχει HTML tags που κλείνουν αυτόματα, όπως <b/> ή <span/>. Η λειτουργία τους θα αλλάξει σύντομα για να συνάδει με τις προδιαγραφές HTML5, για αυτό και η χρήση τους στο wikitext υποτιμήθηκε.
Μη προσβάσιμες σελίδες(κενή)template-loop-categoryΗ σελίδα δεν είναι προσβάσιμη, π.χ. ένα πρότυπο αναδρομικό
Σελίδες με σφάλματα παραπομπών(κενή)cite-tracking-category-cite-errorΟι σελίδες σε αυτήν την κατηγορία έχουν σφάλματα στη χρήση των tags παραπομπών